· 

Nieuw: Kevin Murphy BLOW.DRY-LIJN

Wil jij ook dat jouw geföhnde haar langer mooi in model blijft zitten?

De populaire KEVIN MURPHY EVER.SMOOTH-spray heeft er nu drie nieuwe zusjes bij: EVER.BOUNCE, EVER.THICKEN, EVER.LIFT Voor elk haartype meer houdbaarheid! Samen vormen zij de BLOW.DRY-lijn van Kevin Murphy, speciaal gericht op het föhnen van je haar. 

 

Blow.Dry: Herstellen, beschermen en optimaal stylen!

Deze productlijn bevat een nieuwe technologie met “long chain polymers” die helpen om problemen, veroorzaakt door alledaagse invloeden te bestrijden en je look lang goed te houden. Het herstelt beschadigd haar in zacht, handelbaar en stralend haar. Het effect houdt meerdere wasbeurten en alle 4 de producten helpen vocht in te sluiten en water af te stoten, wat haar polijst, pluis tegengaat en de droogtijd in alle klimaten verkort. 

 

Via onze webshop kun je de drie sprays bestellen en / of combineren met een van je andere favoriete Kevin Murphy-producten

 

Snel bestellen? Dat kan altijd :-)  

 

Bestel EVER.BOUNCE-spray 

Bestel EVER.THICKEN-spray

Bestel EVER.LIFT-spray