SMOOTH: DE ANTI-FRIZZ HAARVERZORGINGSLIJN!

Weerbarstig en dik haar wordt weer glad, zacht en pluisvrij met ingedrienten als mango, shea butter en murumuru boter.

Dik en grof haar kan uit zichzelf pluizig zijn. Het dagelijks stylen, borstelen, föhnen en/of kleuren helpen niet bij het haar onder controle te krijgen, het zal je haar eerder beschadigen. Om dit tegen te gaan, heeft Kevin Murphy de Smooth-lijn ontwikkeld. In de salon van Elements Hair and Health Experience kunnen we je er alles over vertellen, maar hieronder kun je zelf nu ook je producten kiezen die je hier thuis mee kunnen helpen. 

SMOOTH.AGAIN WASH

 

Een anti-frizz shampoo waarmee pluizig en dik haar op een milde wijze wordt gereinigd, zodat pluis geen schijn van kans maakt.  Het is een mild reinigende shampoo voor dik, onhandelbaar en krullend haar. De shampoo gaat pluizen tegen en zorgt voor zacht, glanzend en sterker haar. Kevin Murphy Smooth Again Wash Shampoo bevat Monoi olie en zonnebloemextracten die het haar beschermt, kalmeert, verzacht en gladder maakt. Daarnaast laat de shampoo het haar glanzen en versterkt het haar.  

SMOOTH.AGAIN RINSE

 

Deze conditioner met "Ion-based, Cationic Technology" maakt pluizig, weerbarstig en dik haar pluisvrij! Kevin Murphy Smooth Again Rinse Conditioner is een smoothing conditioner voor dik, onhandelbaar en krullend haar. Keratine is een proteïne die het haar mooi en gezond houdt. Te weinig keratine veroorzaakt pluizig haar. Deze conditioner maakt gebruik van Ion-based cationic technologie. Deze technologie bootst de structuur van keratine na die aansluit daar waar het haar het meeste verfijning en gladheid nodig heeft. De Smooth Again Rinse Conditioner bevat cocoa seed butter voor een langdurig en optimaal resultaat. De conditioner gaat pluizen tegen en voedt het haar. 

SMOOTH.AGAIN

 

Een ideale leave-in treatment voor dikkere en pluizige haartypes.

De Kevin Murphy Smooth Again zorgt ervoor dat pluizend haar zijdezacht wordt. Doordat het haar gehydrateerd wordt, voorkomt de Kevin Murphy Smooth Again pluis. Verder biedt de Kevin Murphy Smooth Again ook hittebescherming bij het gebruik van warmte tools en is het ook perfect om krullend haar te definiëren.

 

EVER.SMOOTH

 

Deze spray beschermt het haar tegen de hitte van stylingtools waardoor het haar minder snel beschadigt!

Kevin Murphy Ever.Smooth is een style extender die geactiveerd wordt door de hitte afkomstig van je föhn of stylingtool. De spray geeft de perfect zachte en gladde finish aan je lokken. Ever.Smooth vermindert frictie van stylingtools waardoor het haar minder snel beschadigd zal worden. De spray wordt dankzij de warmte van je tool gelijkmatig door het haar verdeeld en zorgt ervoor dat het vocht in je haar behouden blijft en tegelijkertijd weert het de luchtvochtigheid van buitenaf. Zo krijg je haar de ultieme gladheid, is pluis verleden tijd en kun je je look met een dag extra verlengen!