DETOX, BALANCE & STIMULATE: SCHOON JE HAAR EENS GOED OP!

Schoon je haar eens goed op!

Last van een gevoelige hoofdhuid, vettig haar of een vette hoofdhuid? Je haar en hoofdhuid kunnen door de jaren heen aardig wat te verduren hebben gehad. Met de haardetox van Kevin Murphy los je haarproblemen goed en grondig op en kunnen je haarwensen eindelijk weer vervuld worden. Met onderstaand stappenplan zorg je ervoor dat je haar weer optimaal herstelt van de invloeden van buitenaf en de verschillende behandelingen.

Stap 1. Start je haardetox met een haarscrub

De Maxi.Wash geeft je haar een zachte scrub om zo de ongewenste opbouw van mineralen en producten te verwijderen.  Je hoofdhuid wordt gereinigd en gestimuleerd, vergelijkbaar met hoe je dit voor je huid ook doet. Een haardetox is geschikt voor haar dat regelmatige behandelingen heeft ondergaan, maar ook bijvoorbeeld te lijden heeft gehad van medicijnen of verkleurd is geraakt door chloor. 

 

Stap 2. Balanceer je hoofdhuid met de juiste wash

Wil je ná de detox wel je onrustige hoofdhuid goed blijven verzorgen, dan is de Balancing.Wash een milde verzorgende wash, die ervoor zorgt dat je haar er weer krachtig en vitaal uitziet en je hoofdhuid rustig en in balans blijft!

 

Stap 3. Stimuleer je hoofdhuid

Je haardetox rond je af met een STIMULATE-ME.RINSE; de verfrissende conditioner van Kevin Murphy. Het is een stimulerende rinse voor het haar en hoofdhuid. Net zoals de wash heeft ook deze rinse een verkoelende werking. Camphor kristallen, bergamot munt en zwarte peper koelen en kalmeren je haar en hoofdhuid. STIMULATE-ME.RINSE beschikt bovendien over antioxidanten die schade door DHT helpen voorkomen.


THE DETOX WASH, BALANCING WASH EN STIMULATE.ME-WASH & STIMULATE.ME-RINSE

MAXI.WASH: Verwijder ongewenste mineralen en product opbouw eerst!

Deze detox-shampoo van Kevin Murphy, zorgt ervoor dat het haar en de hoofdhuid worden ontdaan van talg, vuil en resten van stylingproducten. De shampoo maakt de haren volledig schoon, heeft een kalmerende werking op de hoofdhuid en zorgt er tevens voor dat de haarkleur niet vervaagt. Met behulp van de Kevin Murphy MAXI.WASH wordt het haar optimaal gereinigd en wordt de geïrriteerde hoofdhuid gekalmeert.

Ingrediënten als limoen, munt en rozemarijn vormen de rijke, frisse mix!

BALANCING.WASH

 

Je haar én hoofdhuid optimaal in balans! 

Deze herstellende shampoo brengt je haar en hoofdhuid weer in optimale balans, dankzij krachtige, natuurlijke ingrediënten zoals groene thee extracten, lavendel en ylang ylang.  Je haar en hoofdhuid worden op krachtige wijze hersteld en wordt de groei ook bevordert. Haarproblemen worden adequaat aangepakt, een onrustige hoofdhuid komt weer tot rust. Je haar oogt en voelt weer krachtig en vitaal! 

STIMULATE.ME-WASH

 

Stimuleer en verfris je hoofdhuid! 

Deze stimulerende en verfrissende wash geeft je geïrriteerde hoofdhuid een heerlijke verkoeling. Door de actieve bestanddelen geeft het je bloedsomloop een merkbare boost, waardoor het de haargroei wordt bevorderd. Met een mix van camphor kristallen, bergamot munt en zwarte peper is het de kickstart op weg naar een gezonde en glanzende haardos. 

STIMULATE.ME-RINSE

 

Een conditioner die verkoelt, verfrist en stimuleert!

 De stimulate-me.rinse is een aanvullende verzorgende conditioner van Kevin Murphy. Ook nu zal de rinse weer verkoelen en verfrissen en zo je haar en hoofdhuid kalmeert.