EEN PERFECTE HAARKLEUR OF -MODEL?

De haarkleur

Wat past bij jou en wat zijn jouw haarwensen? Zoek je de perfecte haarkleur?  Met deze vragen nemen we niet alleen de tijd om je beter te leren kennen, maar het stelt ons in staat om je zo de service en kwaliteit te bieden die jij wat ons betreft bij Elements Hair Experience in Bussum verdient! 

 

Zo kunnen wij je nog beter adviseren over de nieuwste haartrend of -kleur, maar ook wanneer je het toch liever in je vertrouwde model geknipt wilt hebben. Jouw haar vormt 'ons canvas', waarbinnen we samen met jou de mooiste resultaten willen halen. Daarvoor nemen we niet alleen haartrends mee, maar kijken we vooral naar jou! Wat is de vorm van je gezicht en je hoofd. Wat past er bij je huidskleur, kleur van je ogen en welke kledingstijl hang jij het liefste aan?  Wil je een indicatie van de prijzen van de behandelingen, deze vind je hier

 

Het haarmodel

Je persoonlijke stijl is een belangrijk gegeven, van daaruit kijken we naar de vorm van je gezicht, de structuur van je haar, de conditie van je hoofdhuid en wat voor type jij bent. Samen naar een mooie kleur of het perfecte haarmodel kan tenslotte alleen wanneer dit helemaal in overeenstemming met jou is gecreëerd gecombineerd met onze passie en persoonlijke aandacht! 

 

De perfecte highlight of lowlight

 

Of wil je een blonde highlight of lowlight zetten? Dankzij onze speciale kleur- en aanbrengtechnieken creëren en onderhouden we jouw unieke look. 

Of het nou half head highlights zijn, full head highlights, babylights of balayage is.

 

Meer behoefte aan een hersteltraject voor je haar? Samen stellen we een zorgvuldig plan op, op weg naar gezond haar! 

 

Met ons stylingadvies maak je tot slot een smashing entree voor een feestje, speciale gelegenheid of om je daily look af te maken.