Kevin Murphy verzorgingsproducten

Waarom Kevin Murphy?

 

Tijdens het oprichten van Elements Hair Experience was ik op zoek naar verzorgingsproducten die zo gezond en natuurlijk mogelijk zijn voor huid en haar.  Ik wilde graag dat de vormgeving er goed uit zou zien en bij voorkeur een milieuvriendelijk product.  Al snel kwam ik uit bij Kevin Murphy, die als belangrijkste waarden Fashion, Performance en Environment heeft. Bij nader kennismaken bleek het bedrijf heel erg bij mijn waarden aan te sluiten. Ook weten zij de hairstylist met mooie trainingen te inspireren.

 

De Kevin Murphy producten zijn:

  • sulfaat- en parabeenvrij;
  • hebben het PETA- keurmerk;
  • bevatten essentiële oliën en plantenextracten;
  • bevatten een technologie die het haar niet verzwaard;
  • Alle verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en vanaf medio 2019 worden de verpakkingen gemaakt van plastic afval uit de oceaan (ocean waste plastic);
  • per verkochte aerosolfles wordt een donatie gedaan aan het Al Gore Climate Reality Project.

 

 

Kevin Murphy Kleurlijn Color.Me

PPD- en ammonia-vrij

 

COLOR.ME is een parabeen-, PPD- en ammoniavrije kleurlijn op basis van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en is bovendien cruelty free. We vervangen waar mogelijk chemische stoffen voor natuurlijke ingrediënten. De basis van COLOR.ME bestaat dan ook uit ingrediënten zoals honing, shea boter, aloë vera en granaatappel. Daarnaast maakt COLOR.ME gebruik van de innovatieve Molecular Couple Guarantee technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat alle moleculen gekoppeld worden waardoor er minder kans is op kleurvervaging, allergische reacties en het beschadigen van het haar en hoofdhuid.