Aanbiedingen · 21. september 2020
Haar dat door chemische behandeling is verouderd of gewoonweg op een natuurlijke manier ouder is geworden, is beschadigd. Het veroorzaakt vaak gespleten haarpunten en haar dat uitvalt, dunner en droogt. YOUNG.AGAIN is de lijn binnen onze range die veroudering tegengaat en beschadigd haar aanpakt. Om deze kwalen tegen te gaan, heeft je haar regelmatig intense voeding nodig. Maak de anti-aging lijn onderdeel van je dagelijkse routine en be YOUNG.AGAIN!

Aanbiedingen · 01. mei 2020
Elements Hair Experience, Senza Beauty en All Brows hebben hun krachten gebundeld en voor alle moeders een luxe beauty cadeaupakket met prachtige producten en kortingsbonnen voor je volgende behandeling samengesteld! Nu van €172,00 voor €149,00! Elements Hair Experience heeft er de Hydrate-me.Wash en Crystal.Angel van Kevin Murphy ingedaan. Wil je meer informatie mail of bel de salon!

Nieuw in assortiment · 05. februari 2020
Nieuw: EVER.SMOOTH Heat-activated style extender spray De nieuwe HEAT-ACTIVATED STYLE EXTENDER SPRAY kan wel iets heel bijzonders! Wat dan? Wanneer aangebracht op het haar is deze spray een door warmte geactiveerde style extender. Hij wordt letterlijk geactiveerd door de hitte van je föhn en/of stylingtool en creëert de ultieme zijdezachte en gladde finish. EVER.SMOOTH reduceert bovendien de frictie van styling tools waardoor het haar minder kwetsbaar is voor beschadiging. Door het gebruik...

Nieuw in assortiment · 28. januari 2020
Nieuwe Color.Me Intense Naturals voor kleurbehandelingen bij Elements Hairexperience. De nieuwe kleuren geven ook nu een perfecte grijsdekking voor donker-, middenbruin en voor licht- en platinablond haar. Deze Intense Naturals hebben een koele toon met een briljante glans!

Aanbiedingen · 13. december 2019
Een stralend kerstpakket geven of krijgen? Check de speciale Kevin Murphy Holiday Deals met keuze uit drie verschillende Kerstcadeaukits!

Aanbiedingen · 18. november 2019
Tijdens de kerstmarkt op 8 december 2019, krijgt u bij Elements Hair Experience 10 % korting op alle Kevin Murphy producten!

Evenementen · 18. november 2019
Op 8 december 2019 is er weer van 12:00 uur tot 18:00 uur de jaarlijkse Kerstmarkt in de Spiegelstraat! Spreek gezellig af om je haar leuk te laten opsteken, vlechten of laat een mooie Make-up zetten door visagiste Karen Wirtz. Wij hebben er weer zin in en staan klaar om je advies te geven over mooie feestkapsels of over de verzorgende producten van Kevin Murphy!

Aanbiedingen · 12. juni 2019
De COLOURING.ANGELS bestaan uit 4 kleurversterkende treatments, speciaal ontwikkeld om voor blond of opgelicht haar de conditie te verbeteren. Daarnaast bieden de kleurversterkende treatments toning-oplossingen. Zonder pigmenten op te bouwen in het haar, zorgen de Kevin Murphy COLOURING.ANGELS voor verbetering van bestaande tonen en het neutraliseren van ongewenste tinten. De verzorgende ingrediënten voorzien het haar van een lipgloss-achtige glans! NU VAN € 29,50 VOOR € 23,50.

Haaradvies · 04. maart 2019
Waarom een detox voor je haar?

Evenementen · 11. februari 2019

Meer weergeven