K18: Herstel je haar in 4 minuten!
Haaradvies · 01. mei 2021
Gekozen tot ELLE Future of Beauty Winner 2020!🎉 Is je haar ongemerkt beschadigd geraakt door chemische behandelingen zoals blonderen, of door het stylen met föhn, stijltang of krultang? Dan is het toe aan een herstelkuur!

Moederdag: 9 mei 2021
Aanbiedingen · 30. april 2021
Het is alweer bijna Moederdag. Het leukste Moederdag cadeau vind je bij Elements Hair Experience! In ons assortiment vind je heerlijke cadeautjes speciaal voor moeder.. Hieronder een greep uit een aantal mooie cadeaupakketten.

Nieuw: Kevin Murphy BLOW.DRY-LIJN
Nieuw in assortiment · 30. april 2021
De populaire KEVIN MURPHY EVER.SMOOTH-spray heeft er nu drie nieuwe zusjes bij: EVER.BOUNCE, EVER.THICKEN, EVER.LIFT Voor elk haartype meer houdbaarheid! Samen vormen zij de BLOW.DRY-lijn van Kevin Murphy, speciaal gericht op het föhnen van je haar. Blow.Dry: Herstellen, beschermen en optimaal stylen! Deze productlijn bevat een nieuwe technologie met “long chain polymers” die helpen om problemen, veroorzaakt door alledaagse invloeden te bestrijden en je look lang goed te houden. Het...

Aanbiedingen · 21. september 2020
Haar dat door chemische behandeling is verouderd of gewoonweg op een natuurlijke manier ouder is geworden, is beschadigd. Het veroorzaakt vaak gespleten haarpunten en haar dat uitvalt, dunner en droogt. YOUNG.AGAIN is de lijn binnen onze range die veroudering tegengaat en beschadigd haar aanpakt. Om deze kwalen tegen te gaan, heeft je haar regelmatig intense voeding nodig. Maak de anti-aging lijn onderdeel van je dagelijkse routine en be YOUNG.AGAIN!

Aanbiedingen · 01. mei 2020
Elements Hair Experience, Senza Beauty en All Brows hebben hun krachten gebundeld en voor alle moeders een luxe beauty cadeaupakket met prachtige producten en kortingsbonnen voor je volgende behandeling samengesteld! Nu van €172,00 voor €149,00! Elements Hair Experience heeft er de Hydrate-me.Wash en Crystal.Angel van Kevin Murphy ingedaan. Wil je meer informatie mail of bel de salon!

Nieuw in assortiment · 05. februari 2020
Nieuw: EVER.SMOOTH Heat-activated style extender spray De nieuwe HEAT-ACTIVATED STYLE EXTENDER SPRAY kan wel iets heel bijzonders! Wat dan? Wanneer aangebracht op het haar is deze spray een door warmte geactiveerde style extender. Hij wordt letterlijk geactiveerd door de hitte van je föhn en/of stylingtool en creëert de ultieme zijdezachte en gladde finish. EVER.SMOOTH reduceert bovendien de frictie van styling tools waardoor het haar minder kwetsbaar is voor beschadiging. Door het gebruik...

Nieuw in assortiment · 28. januari 2020
Nieuwe Color.Me Intense Naturals voor kleurbehandelingen bij Elements Hairexperience. De nieuwe kleuren geven ook nu een perfecte grijsdekking voor donker-, middenbruin en voor licht- en platinablond haar. Deze Intense Naturals hebben een koele toon met een briljante glans!

Aanbiedingen · 13. december 2019
Een stralend kerstpakket geven of krijgen? Check de speciale Kevin Murphy Holiday Deals met keuze uit drie verschillende Kerstcadeaukits!

Aanbiedingen · 18. november 2019
Tijdens de kerstmarkt op 8 december 2019, krijgt u bij Elements Hair Experience 10 % korting op alle Kevin Murphy producten!

Evenementen · 18. november 2019
Op 8 december 2019 is er weer van 12:00 uur tot 18:00 uur de jaarlijkse Kerstmarkt in de Spiegelstraat! Spreek gezellig af om je haar leuk te laten opsteken, vlechten of laat een mooie Make-up zetten door visagiste Karen Wirtz. Wij hebben er weer zin in en staan klaar om je advies te geven over mooie feestkapsels of over de verzorgende producten van Kevin Murphy!

Meer weergeven