THICKENING: VERDIK FIJN OF DUN HAAR!

Verdik fijn, dun haar en maak het sterk met de mix van gemberwortel, Nettle extract, en de geavanceerde wimperverdikkings- en verlengingstechnologie. Bij Elements Hair and Health Experience krijgen we veel vragen hoe dit voor dun haar op te lossen, met deze producten van Kevin Murphy weten we dat jouw haar hier veel profijt van heeft. Lees hieronder verder!  

PLUMP IT UP!!

 

Er is niets vervelender dan dunner wordend haar. Gelukkig hebben wij producten die dit probleem tegengaan. PLUMPING.LINE is een driedelige lijn ontwikkeld om dun haar te verdikken en haaruitval te voorkomen. PLUMPING.WASH, PLUMPING.RINSE en BODY.MASS zorgen in drie stappen voor dikker en voller haar.

 

Een goede aanvulling op de lijn zijn STAYING.ALIVE, FULL.AGAIN & DOO.OVER

 

PLUMPING.WASH

 

is een verdikkende shampoo die haaruitval en dunner wordend haar tegen gaan. De shampoo bevat geberwortel en brandnetel extracten die je haar versterken en verdichten. Gemberwortel versnelt de haargroei en voorkomt haaruitval. Het langdurig gebruik van de shampoo stimuleert de gezonde groei van het haarzakje.

PLUMPING.RINSE

 

Voorkomt net zoals de wash haaruitval en gaat dunner wordend haar tegen. Het is een verdikkende conditioner die het haar versterkt, beschermt en hydrateert. De conditioner stimuleert het haar in de groeifase. Het bevat anioxiderende eigenschappen die een gunstig effect hebben op het haar. Je haar wordt hierdoor minder gevoelig voor schade.

 

BODY.MASS

 

Deze leave-in treatment voorkomt dunner wordend haar en haaruitval.

De Kevin Murphy Body Mass is een leave-in treatment die aansluit op de Kevin Murphy PLUMPING lijn. De producten uit deze lijn zijn ontwikkeld om het fijne haar te verdikken en de kwaliteit te verbeteren. De Body Mass gaat veroudering van de haarzakjes tegen. Door oleanolic zuren wordt de haarwortel versterkt en voorkomt het verdere haaruitval. Ook bevat de treatment dezelfde wimperverdikking en verlengingstechnologie zoals in mascara.

STAYING.ALIVE

 

Instant leave-in verzorgingsspray die gekleurd en beschadigd haar herstelt. Kevin Murphy Staying Alive is een leave-in spray die geschikt is voor droog en dof haar. De leave-in conditioner is verrijkt met olijfblad extracten en rozenbottel olie die voorzien zijn van antioxidanten. Dat zorgt ervoor dat het haar wordt beschermd en optimaal wordt gevoed, waardoor het haar gezond zal blijven. Honing en klimop zullen het haar verzachten en weer flexibiliteit geven. Na gebruik van het product zal het haar niet pluizig worden.

DOO.OVER

 

Deze haarspray geeft je de frisheid en volume van een droogshampoo met een hold van een haarlak.

De Kevin Murphy Doo.Over is een dry powder finishing hairspray waarmee het haar op elk moment van de dag of nacht een Doo.Over kan krijg. Het is een spray met een krachtige hold die het haar vormt en in model brengt zonder dat het haar zijn souplesse verliest. Het is daarom ideaal voor alle haartypes en lengtes.