BLONDE ANGELS: KLEURVERSTERKEND VOOR BLOND HAAR!

Verfris warme, doffe grijs- en blondtinten met optische witmakers, zoals lavendel, jojoba zaadolie die de kleur herstellen en laten glanzen. 

 

Met de Kevin Murphy Blonde.Angel.Wash en Blonde.Angel-treatment voor blond haar, verkrijgbaar bij Elements Hair and Health Experience Bussum jouw haartint opfrissen naar de originele blondtinten. Het ingrediënt Murumuru Butter bevat vitamine A, waardoor het haar zal gaan glanzen De Shea Butter hydrateert het haar en lavendel zorgt ervoor dat het haar heerlijk ruikt

 

De Blond.Angel.Wash en Angel-treatments zijn geschikt voor zowel natuurlijke blondines, als voor degenen met geverfd blond haar. Door het chemische proces is opgelicht haar vaak beschadigd en uitgedroogd. Zowel de Blonde.Angel.Wash en de Angel-treatments zijn de perfecte blond haar producten om je blonde lokken mooi te houden.  

 

BLONDE.ANGEL WASH EN BLONDE.ANGEL: DE SHAMPOO EN DE TREATMENT DIE BLOND HAAR OPFRIST EN VERZORGD!

BLONDE.ANGEL WASH

 

Deze kleurbevordende shampoo voor het verfrissen van blonde kleurtonen in blond of grijs haar.

Kevin Murphy Blonde Angel Wash Shampoo is een kleurbevorderende shampoo voor blond en grijs haar. De blonde kleurtonen worden verfrist. Kevin Murphy Blonde Angel Wash Shampoo verwijdert de warme of grauwe tinten in het haar. Het ingrediënt Murumuru Butter bevat vitamine A, waardoor het haar zal gaan glanzen. De Shea Butter hydrateert het haar en lavendel zorgt ervoor dat het haar heerlijk ruikt.

BLONDE.ANGEL 250 ML.

Een verzorgende conditioner speciaal voor geblondeerd haar, highlights en grijs haar.

Kevin Murphy Blonde Angel Conditioner is een conditioner voor blond en grijs haar. De conditioner voedt, herstelt en verzacht het haar terwijl de haarkleur wordt behouden. Ook wordt de kleur verfrist door de Kevin Murphy Blonde Angel Conditioner. Mango, Shea en Murumuru Butter zijn de ingrediënten die het blonde haar weer gezond maken en voorzien van een algehele verzorging. De kleurversterkende formule verfrist en herstelt blond haar met gele grauwe tinten, bijvoorbeeld als gevolg van UV-straling.

COLOURING.ANGEL Treatment VERZORGT het haar, GEEFT glans en VERSTERKT kleurtonen.

COLOURING.ANGEL TREATMENTS  

 

De Kevin Murphy Colouring Angels bestaan uit kleurversterkende treatments, speciaal ontwikkeld om de conditie van blond of opgelicht haar te verbeteren. Daarnaast bieden de kleurversterkende treatments toning-oplossingen. Zonder pigmenten op te bouwen in het haar, zorgen de Kevin Murphy Colouring Angels voor verbetering van bestaande tonen en het neutraliseren van ongewenste tinten. De treatments zijn geformuleerd met Green Tea extract, Olive Leaf extract en Grape Seed oil. Deze ingrediënten voorzien het haar van een lipgloss-achtige glans. Alle treatments blijven drie tot vier wasbeurten in het haar.

De Kevin Murphy Colouring Angels zijn beschikbaar in 4 verschillende varianten:


AUTUMN.ANGEL

 

Dit is een kleurversterkende treatment, ontwikkeld 
om de conditie van het haar te verbeteren, glans te geven
 aan het haar en een scala aan toning-oplossingen te bieden. 
AUTUMN.ANGEL voegt een warme, peachy rosé tint toe aan het haar.

COOL.ANGEL

 

Dit is een kleurversterkende treatment, ontwikkeld 
om de conditie van het haar te verbeteren, glans te geven aan het haar en een scala aan toning-oplossingen te bieden. 
COOL.ANGEL versterkt astinten voor een koele afwerking van het haar. Daarnaast bevat de treatment Green Tea, Olive Leaf en Grape Seed om het haar te hydrateren en een lipglossachtige glans te geven.

CRYSTAL.ANGEL

Dit is een glansbevorderende treatment, ontwikkeld om de conditie van het haar te verbeteren alsook een heldere toplaag te creëren. CRYTAL.ANGEL bevat Green Tea, Olive Leaf en Grape Seed welke enerzijds zorgen voor de hydratatie van het haar en anderzijds een lipglossachtige glans geven.

SUGARED.ANGEL

 

Dit is een kleurversterkende treatment, ontwikkeld 
om de conditie van het haar te verbeteren, glans te geven aan het haar en een scala aan toning-oplossingen te bieden. SUGARED.ANGEL versterkt de romige, vanille beige tonen van het haar. Daarnaast bevat de treatment Green Tea, Olive Leaf en Grape Seed om het haar te hydrateren en een lipglossachtige glans te geven.