VOLUME: VOOR FIJN, FUTLOOS EN SLAP HAAR!

Met de Kevin Murphy volumelijn voor fijn haar, verkrijgbaar bij Elements Hair and Health Experience Bussum kun jij een mooie volumineuze natuurlijke bos met haar creëren. Ook al is je haar fijn van structuur en valt het ook nog eens futloos en slap. Wees gerust, deze lijn kent veel volume boosters die jouw haar een megalift en volume geven!

ANGEL.WASH & ANGEL.RINSE: DE SHAMPOO EN CONDITIONER DIE JOUW FIJNE HAAR VOLUME GEEFT EN VERZORGD!

ANGEL.WASH is een volume shampoo voor fijn en gekleurd haar dat droog en beschadigd is. De shampoo reinigt het haar zacht en geeft het de kracht die het nodig heeft. Daarnaast bevat het krachtige antioxidanten die je haar beschermen tegen kleurvervaging. ANGEL.WASH herstelt het haar tot in de puntjes en laat het dikker ogen en aanvoelen. Deze shampoo bevat lavendel en groene thee-extract en is rijk aan vitamine C. Andere belangrijke ingrediënten van Angel.Wash zijn zonnebloem en grapefruit. Daarnaast bevat het krachtige antioxidanten die je haar beschermen tegen kleurvervaging. 

 ANGEL.RINSE 

 

De Angel.Rinse is een volume conditioner voor fijn en gekleurd haar dat droog en beschadigd is. De conditioner verzwaart je haar niet en is erg geschikt wanneer je fijn haar hebt.

In combinatie met ANGEL.WASH. vormt de conditioner de perfecte combinatie. Hierdoor oogt het haar voller wat ideaal is voor als je fijn haar hebt. De conditioner hydrateert en beschermt het haar. Belangrijke ingrediënten zijn grapefruit extract en geraniumolie die de haargroei stimuleren en het haar laat glanzen.

 

ANGEL.MASQUE 

 

Het herstellende en verdikkende masker van Elements Hairexperience. Met de ANGEL.MASQUE zorg je voor een herstellend en verdikkende verzorging voor fijn, droog en/of gekleurd haar. Het masker versterkt het haar bovendien en helpt haarbreuk te verminderen. Voor de ultimate treatment gebruik je het masker na het wassen met ANGEL.WASH & RINSE.

 

 

gEEF JE HAAR NA HET WASSEN VOLUME MET DE VOLGENDE STYLINGPRODUCTEN!

ANTI.GRAVITY SPRAY 150 ML.

 

Gewichtsloze spray die volume toevoegt en de glans versterkt.

Kevin Murphy Anti Gravity Spray Hairspray is geschikt voor alle haartypes. Het is een gewichtloze spray die volume geeft en het haar versterkt. De haarspray geeft glans en meer body aan het haar. Deze spray is perfect om een flexibele geföhnde look te creëren en zal ook nog eens heerlijk naar lavendel ruiken. Het product is vrij van parabenen.

 

BODY.BUILDER

 

Een gewichtsloze mousse die het haar hydrateert, flexibel maakt en volume geeft. Kevin Murphy Body Builder Mousse is een volume mousse die het haar flexibel maakt en volume geeft. De mousse is gewichtloos en hydrateert het haar en kan royaal bebruikt worden zonder dat het gaat kleven. De Kevin Murphy Body Builder vult de ruimtes tussen het haar op. Hierdoor wordt het haar voller en voelt het dikker aan. 

POWDER.PUFF POEDER

 

Een gewichtsloze volumepoeder die het haar volume geeft en verfrist. Kevin Murphy Powder Puff is verrijkt met rijke ingrediënten die ervoor zorgen dat het haar niet alleen wordt voorzien van meer volume, maar ook wordt verfrist. De volume poeder zorgt ervoor dat de oliën in het haar en op de hoofdhuid worden verwijderd, waardoor het haar weer fris zal aanvoelen en ogen. Kevin Murphy Powder Puff zal zich van een poeder vormen tot een product met hold. Het product is vrij van parabenen.

DOO.OVER SPRAY

 

Deze haarspray geeft je de frisheid en volume van een droogshampoo met een hold van een haarlak. De Kevin Murphy Doo.Over is een dry powder finishing hairspray waarmee het haar op elk moment van de dag of nacht een Doo.Over kan krijg. Het is een spray met een krachtige hold die het haar vormt en in model brengt zonder dat het haar zijn souplesse verliest. Het is daarom ideaal voor alle haartypes en lengtes.