· 

SCALP.SPA voor de geirriteerde hoofdhuid

Scalp.Spa Serum & Treatment

De producten van SCALP.SPA zitten vol met huidverzorgende ingrediënten die de hoofdhuid weer gezond maken en ervoor zorgen dat je huidige en toekomstige haargroei de best mogelijke omstandigheden heeft voor groei en standvastigheid.

 

Wellness is nu binnen handbereik met de complete SCALP.SPA-lijn van Kevin Murphy. SCALP.SPA is speciaal ontworpen om te helpen bij de verbetering en de gezondheid van jouw hoofdhuid en haar.

 

Onze nieuwe producten binnen deze lijn zijn;  het serum en de treatment. Het zijn producten die in zijn algemeenheid bijdragen aan de gezondheid van de hoofdhuid, maar ook helpen bij het oplossen van bepaalde hoofdhuidproblemen.

 

Heb jij last van hoofdhuidirritatie, dof haar of wil je voorkomen dat er zich een ophoping van eventuele productresten zich voordoet op je hoofdhuid? Gebruik dan SCALP.SPA, hiermee begin je met een gezonde hoofdhuid én gezond haar.