SCALP.SPA: Hoofdhuidwellness

Bij Elements Hair and and Health Experience zien we veel klanten die met hoofdhuidvraagstukken lopen. Vaak heeft men alles al geprobeerd, maar verdwijnen de problemen toch niet helemaal of keren weer terug. De producten van SCALP.SPA zitten vol met huidverzorgende ingrediënten die de hoofdhuid weer gezond maken en ervoor zorgen dat je huidige en toekomstige haargroei de best mogelijke omstandigheden heeft voor groei en standvastigheid.

 

Wellness is nu binnen handbereik met de complete SCALP.SPA-lijn van Kevin Murphy. SCALP.SPA is speciaal ontworpen om te helpen bij de verbetering en de gezondheid van jouw hoofdhuid en haar.

 

Onze nieuwe producten binnen deze lijn zijn;  het serum en de treatment. Het zijn producten die in zijn algemeenheid bijdragen aan de gezondheid van de hoofdhuid, maar ook helpen bij het oplossen van bepaalde hoofdhuidproblemen.

 

Heb jij last van hoofdhuidirritatie, dof haar of wil je voorkomen dat er zich een ophoping van eventuele productresten zich voordoet op je hoofdhuid? Gebruik dan SCALP.SPA, hiermee begin je met een gezonde hoofdhuid én gezond haar. 

SCALP.SPA WASH

Een milde shampoo die de hoofdhuid kalmeert en reinigt, geschikt voor alle haartypes. De Wash is een speciaal samengestelde shampoo met Micellair Water en Selderijzaadextract die de hoofdhuid kalmeert en reinigt. De shampoo verzacht en hydrateert een geïrriteerde hoofdhuid en helpt om de hoofdhuid te ontgiften.

 

Vermindert zichtbare irritatie van de hoofdhuid en reguleert de talgproductie. Kokosolie zorgt voor een optimale hydratatie om toekomstige droogheid te bestrijden en te voorkomen. Celery Seed in combinatie met Lavender oil, Witch-hazel en Rose Water helpen om jeugdig en gezond ogend haar te behouden.

 

Geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle haartypes en gekleurd haar.

SCALP.SPA SCRUB

Een exfoliërende hoofdhuid scrub die onzuiverheden en haarzakjes zachtjes van de hoofhuid weg scrubt. 

 

Kevin Murphy Scalp.Spa Scrub is een unieke exfoliërende scrub die is ontworpen om voorzichtig onzuiverheden en haarzakjes van de hoofdhuid weg te scrubben. Dit stimuleert de haargroei en zorgt voor een optimale gezonde hoofdhuid. Deze scrub verzacht en hydrateert een geïrriteerde hoofdhuid en helpt om de hoofdhuid te ontgiften. Vermindert zichtbare irritatie van de hoofdhuid en reguleert de talgproductie en is geschikt voor alle haartypes en gekleurd haar.

 

De exfoliant die wordt gebruikt in Scalp Spa Scrub is perliet. Perliet is een vulkanisch gesteente die ontstaat wanneer lava of magma op een snel tempo afkoelt. Zo wordt Perliet gevormd tot een perfecte bol. Ideaal om de hoofdhuid en follikels zachtjes te exfoliëren terwijl de integriteit van de hoofdhuid en het haar wordt beschermd. De meeste scrubs gebruiken zout of suiker, maar voor mensen met dikker haar zullen deze scrubdeeltjes nooit de hoofdhuid bereiken en daardoor niet echt kunnen scrubben. Daarom is er gekozen voor perliet, omdat deze scrubdeeltjes niet oplossen. Het wassen van je haren met de Wash zal helpen om de scrub uit je haren te krijgen. Zelfs als je het product er niet meteen uit krijgt de eerste keer, zal het perliet geen ongemak op jouw hoofdhuid veroorzaken.

SCALP.SPA SERUM

Dit serum is een lichtgewicht en snel absorberende leave-on behandeling die een gerichte, onmiddellijke verzachtende en evenwichtige verlichting biedt voor een geirriteerde hoofdhuid. Ook kan het serum helpen om onzuiverheden te verminderen en de talgproductie te reguleren om de problemen van een droge of vette hoofdhuid op te lossen. 

SCALP.SPA TREATMENT

Verzachtende leave-in treatment voor de hoofdhuid

Een geconcentreerd schuimend masker om de gevoelige hoofdhuid te kalmeren. Het herstelt de gezondheid van de hoofdhuid om gezonder haar te stimuleren. Hyaluronzuur werkt als hydratatie en zorgt voor het gladmaken van de huid en helpt zo uitdroging tegen te gaan.