.

Kapsalon Bussum: de healthy hairdresser!

Welkom bij de healthy hairdresser Elements Hair Experience, de duurzame kapsalon in Bussum, waar we werken met de beste ingrediënten uit de natuur. Dankzij de nieuwste huidverzorgingstechnologie behandelen we met producten die zo gezond mogelijk zijn voor huid en haar. Onze haarbehandelingen zijn er bovendien op gericht om zo min mogelijk schade aan te richten.

 

Healthy hairdresser: We care for your hair!

Of het nou gaat om je haar te versterken, de groei te stimuleren of veelvoorkomende hoofdhuidproblemen te behandelen. Als healthy hairdresser staan wij voor de beste haarzorg en gaan we samen met jou aan de slag om je haar weer fit, gezond en stralend te krijgen! 

 

Om beschadigd haar te herstellen is er geen quick fix, maar heb je vooral geduld en hulp bij het hersteltraject nodig. Want; hoe is je haar er nu precies aan toe? Welke stappen kunnen we in overleg met jou zetten om het zo telkens weer een stuk beter en gezonder te maken? Maar vooral; hoe gaan wij dat - met jouw goedkeuring uiteraard - vormgeven en in gang zetten? Hierover voeren wij graag eerst een uitgebreid intake-gesprek om zo tot de beste zorg voor je haar te komen, op basis van een persoonlijk plan van aanpak. 

 

Kwaliteit en duurzaamheid in onze haarbehandelingen

Het is onze missie om te werken aan een zo duurzaam mogelijke werkwijze en tegelijkertijd te werken aan zoveel mogelijk bewustwording in onze kapsalon.

Mooi haar staat bij kapsalon Elements Hairexperience in Bussum op de eerste plaats. Haarkwaliteit is voor ons erg belangrijk, daarom werken wij met hoogwaardige producten. Producten die mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Voeden, herstellen en vernieuwen dat is belangrijk. Onze haarspecialisten zorgen in combinatie met onze producten voor het beste resultaat: stylen en verzorging ineen! 

 

Ontsnap even aan het drukke leven en kom voor een moment voor jezelf bij dé kapsalon in het leukste winkelstraatje van Bussum!