Aanbiedingen

Moederdag: 9 mei 2021
Aanbiedingen · 30. april 2021
Het is alweer bijna Moederdag. Het leukste Moederdag cadeau vind je bij Elements Hair Experience! In ons assortiment vind je heerlijke cadeautjes speciaal voor moeder.. Hieronder een greep uit een aantal mooie cadeaupakketten.

Aanbiedingen · 21. september 2020
Haar dat door chemische behandeling is verouderd of gewoonweg op een natuurlijke manier ouder is geworden, is beschadigd. Het veroorzaakt vaak gespleten haarpunten en haar dat uitvalt, dunner en droogt. YOUNG.AGAIN is de lijn binnen onze range die veroudering tegengaat en beschadigd haar aanpakt. Om deze kwalen tegen te gaan, heeft je haar regelmatig intense voeding nodig. Maak de anti-aging lijn onderdeel van je dagelijkse routine en be YOUNG.AGAIN!

Aanbiedingen · 01. mei 2020
Elements Hair Experience, Senza Beauty en All Brows hebben hun krachten gebundeld en voor alle moeders een luxe beauty cadeaupakket met prachtige producten en kortingsbonnen voor je volgende behandeling samengesteld! Nu van €172,00 voor €149,00! Elements Hair Experience heeft er de Hydrate-me.Wash en Crystal.Angel van Kevin Murphy ingedaan. Wil je meer informatie mail of bel de salon!

Aanbiedingen · 13. december 2019
Een stralend kerstpakket geven of krijgen? Check de speciale Kevin Murphy Holiday Deals met keuze uit drie verschillende Kerstcadeaukits!

Aanbiedingen · 18. november 2019
Tijdens de kerstmarkt op 8 december 2019, krijgt u bij Elements Hair Experience 10 % korting op alle Kevin Murphy producten!

Aanbiedingen · 12. juni 2019
De COLOURING.ANGELS bestaan uit 4 kleurversterkende treatments, speciaal ontwikkeld om voor blond of opgelicht haar de conditie te verbeteren. Daarnaast bieden de kleurversterkende treatments toning-oplossingen. Zonder pigmenten op te bouwen in het haar, zorgen de Kevin Murphy COLOURING.ANGELS voor verbetering van bestaande tonen en het neutraliseren van ongewenste tinten. De verzorgende ingrediënten voorzien het haar van een lipgloss-achtige glans! NU VAN € 29,50 VOOR € 23,50.

Aanbiedingen · 03. december 2018
Met de Young.Again olie verwen jezelf! Dit anti-verouderingsserum met Immortelle voedt je haar intensief. Het serum trekt snel in en beschermt het haar tegen hitte en UV-straling. Van € 38,75 Nu € 31,25

Aanbiedingen · 03. december 2018
De gewichttloze, vochtinbrengende en hydraterende verzorging met de Hydrate.Me-shampoo &-conditioner én een intensief, herstellende behandeling die je niet hoeft uit te spoelen. Van € 92,95 Nu € 53,-

Aanbiedingen · 03. december 2018
Een dynamisch trio van een volume shampoo, conditioner en een intensief verzorgende spray die haaruitval voorkomt en dunner wordend haar verdikt. Van € 92,95 Nu € 53,-

Aanbiedingen · 03. december 2018
In dit pakket vind je de mannenlijn, incl Stimulate.Me-shampoo & conditioner, matte textuurwax én gelimiteerde scheercrème. Normaal € 85,- Nu € 53,-

Meer weergeven