· 

Moederdag: 9 mei 2021

Het is alweer bijna Moederdag. Het leukste Moederdag cadeau vind je natuurlijk bij Elements Hair Experience!

 

Speciaal voor Moederdag hebben we drie scherp geprijsde Kevin Murphy pakketten voor moeder in de aanbieding; 

 

  1. Body Positive 
  2. Earth Day Hydrate
  3. Earth Day Angel

Moederdag-ACTIe #1:

Body Positive-pakket: 

Koop nu samen een PLUMPING WASH (250ml) en een PLUMPING RINSE (250ml) en krijg een GRATIS: STAYING ALIVE 150ML (t.w.v. € 26,50 euro!)

 

Nu voor € 55,- 

 

KEVIN MURPHY  PLUMPING.WASH is een verdikkende shampoo die haaruitval en dunner wordend haar tegen gaan. De shampoo bevat gemberwortel en brandnetel extracten die je haar versterken en verdichten. Gemberwortel versnelt de haargroei en voorkomt haaruitval. Het langdurig gebruik van de shampoo stimuleert de gezonde groei van het haarzakje.

 

KEVIN MURPHY PLUMPING.RINSE voorkomt net zoals de wash haaruitval en gaat dunner wordend haar tegen. Het is een verdikkende conditioner die het haar versterkt, beschermt en hydrateert. De conditioner stimuleert het haar in de groeifase. Het bevat antioxiderende eigenschappen die een gunstig effect hebben op het haar, je haar wordt hierdoor minder gevoelig voor schade.

 

GRATIS: KEVIN MURPHY STAYING.ALIVE (150ML) is het ideale product voor als je last hebt van droog en dof haar. Deze gewichtloze leave-in verzorging bevat olijfblad en rozenbottel die je haar beschermen. Honing en klimop geven je haar flexibiliteit en maken het zacht. STAYING.ALIVE van KEVIN.MURPHY gaat pluis tegen, herstelt de hoofdhuid en beschermt het haar door antioxidanten. Geef je haar een boost!

Moederdag-actie #2:

Earth Day Angel-pakket: 

 

Koop nu samen een ANGEL.WASH en ANGEL.RINSE  en ontvang een gratis flacon Fresh.Hair (100ml) t.w.v. € 26,50 euro!)

 

Nu voor € 55,- 

 

De KEVIN MURPHY ANGEL.WASH is een herstellende shampoo voor gekleurd, fijn en breekbaar haar. Het zorgt ervoor dat het haar kan genieten van meer volume en kracht. Door antioxidanten wordt het haar beschermt tegen het vervagen van de kleur. De Kevin Murphy Angel Wash verzorgt het haar tot in de puntjes en de formule is ook nog eens sulfaat- en parabeenvrij. Zo zal het haar gezonder worden en de kans op uitdrogen wordt verminderd.

 

De KEVIN MURPHY ANGEL.RINSE is een conditioner voor fijn en gekleurd haar dat droog en beschadigd is. De perfecte combinatie met ANGEL.WASH. De conditioner is gewichtloos en verzwaart het haar niet. Hierdoor oogt en voelt het haar voller wat ideaal is voor als je fijn haar hebt. De conditioner hydrateert en beschermt het haar. Belangrijke ingrediënten zijn grapefruit extract en geraniumolie die de haargroei stimuleren en het haar laat glanzen.

 

GRATIS: KEVIN MURPHY FRESH.HAIR (100ML) geeft je haar een fris uiterlijk alsof het net gewassen is. Het lost vuil, overtollige producten en ongewenste geurtjes op. Ideaal voor het uitstellen van wasbeurten. Daarnaast zorgt FRESH.HAIR voor body en textuur in je haar. 

 

       

Moederdag-actie #3:

Earth Day Hydrate-pakket: 

Koop nu samen een HYDRATE-ME.WASH en RINSE en ontvang een gratis YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER 100ml

 

Nu voor € 55,- 

 

KEVIN MURPHY HYDRATE-ME.WASH is een shampoo die droog en beschadigd haar voedt en gespleten haarpunten behandelt. Kevin Murphy Hydrate Me Wash Shampoo is verrijkt met antioxidanten, waardoor het haar wordt voorzien van een gezonde glans en het haar beschermd wordt tegen verdere uitdroging. Hiernaast beschikt deze shampoo over vitamine C. Dit bevordert de flexibiliteit en maakt het haar gladder. Alle Kevin Murphy shampoos zijn voor zowel gekleurd als ongekleurd haar geschikt.

 

De KEVIN MURPHY HYDRATE-ME.WASH CONDITIONER is een verzorging die beschikt over een rijke formule die ervoor zorgt dat het haar geen vocht meer verliest. De conditioner bevat antioxidanten waardoor het haar een gezonde glans krijgt en het beschermt is tegen verdere uitdroging. Ook bevat het extracten als sleutelbloem dat er voor zorgt dat het haar diep gehydrateerd wordt. Na gebruik zal de haarkleur behouden worden. Het product is vrij van parabeen en sulfaat

 

GRATIS: KEVIN MURPHY YOUNG AGAIN DRY CONDITIONER (100ml) is een effectieve spray die droog en dof haar verzorgt. De spray zorgt voor fris en zacht haar tussen de wasbeurten door en is geschikt voor dof en futloos haar. Dankzij hydraterende ingrediënten zoals Immortelle en Babassu Olie wordt het haar gevoed en de zachtheid herstelt. Daarnaast zorgt Panthenol voor vochtbestendige bescherming en werkt zonnebloedzaad extract tegen uitdroging van het haar. De spray is gemakkelijk in gebruik en maakt het haar niet vochting en is perfect voor alle haartypen, texturen en lengtes.