2. Intensive traject

Dit Intensive traject is bedoeld voor mensen die langduriger aan de slag willen met hun gezondheid. Voel je je bijvoorbeeld vaak moe, heb je darm- en huidklachten, haaruitval, slaapproblemen, moeite met je gewicht, diabetes, ervaar je veel stress? Krijg je het niet voor elkaar ongezonde patronen en gewoontes te doorbreken en wil je daar langer ondersteuning voor? Dan zou dit uitgebreide traject jou verder op weg kunnen helpen.

 

Om dat doel te bereiken gaan we een aantal punten bekijken.

 

Zoals:

 • Jouw bioritme (slaap),
 • Ontspanning,
 • Voeding,
 • Beweging,
 • Hormoonhuishouding,
 • Mindset.

 We gaan aan de slag met jouw vragen en wensen en ik geef je in meerdere sessies advies over wat je kunt veranderen om op je best te zijn.

 

Tussendoor is er een call, zodat ik op de hoogte blijf van je vorderingen en jij een stok achter de deur hebt, je vragen kunt stellen en gemotiveerd blijft.

 

Wat houdt het traject in? 

 • Een intakeformulier waarin we verhelderen welke lichaamsfuncties verstoord zijn en waar je je op wilt focussen.
 • Een bloedtest (t.w.v. € 85,-) om je vetzurenbalans te meten. 

Waarom meten? 

Een teveel aan verzadigde vetzuren (in verhouding tot onverzadigde vetzuren) kan ontstekingen veroorzaken, en dat wil je niet! Door middel van de bloedtest kan je te weten komen hoe de vetzuren balans bij jou gesteld is.

 • Drie sessies van in totaal 4,5 uur (1,5 uur per sessie) waarin we jouw vragen en wensenbespreken en ik je uitgebreid persoonlijk advies geef over je gezondheid en levensstijl. 
 • Drie maanden lang toegang tot de whatsapp community, waar je al je tussentijdse vragen kunt stellen.
 • Een extra call van max. 30 minuten na de eerste sessie, om er zeker van te zijn dat je op koers loopt. (1 x extra bellen in plaats van toegang tot een community. Misschien dat een community op een later moment toegevoegd kan worden)

Wat houden de sessies?

 1.  Tijdens de eerste sessie ontdekken we samen welke lichaamsfuncties verstoord zijn, waar je aan wilt werken en wat je verwachtingen zijn. Ook kijken we welke suppletie je nodig hebt.
 2. Tijdens de tweede sessie, na 4 weken, kijken we naar het mentale stukje: wat gaat er goed en waar loop je tegenaan? We passen dan het plan van de eerste sessie een beetje aan, zodat het echt bij jou past en je kans op succes groter wordt!
 3. Tijdens de laatste sessie kijken we naar de toekomst. Hoe is het gegaan en hoe kun je met je kennis van nu verder bouwen? Wat kan ik nog voor jou betekenen en kun je zelfstandig verder? Eventueel kunnen we na de laatste sessie contact houden via losse sessies van 1,5 uur of via telefonische consulten. (30 min. € 37,- / 60 min € 67,-). 

Wil jij structureel aan de slag met je gezondheid en langdurige veranderingen zien?

Dan is dit traject iets voor jou! De investering is € 597,-

 


Liever een ander traject?

 

Bekijk dan het kennismakingstraject of het Intensive-programma